Гравець ще під час матчу з Енді Марреєм на US Open поскаржився суддям на фанатів: "Хлопці, ви повинні щось робити. Ми граємо 4 години, з яких дві чекаємо, поки всі фанати займуть свої місця". На прес-конференції італієць детальніше поділився тим, що його хвилює.

"Мене це трохи відволікало. Але ми ж стежимо за часом, правильно? Після переходу суддя оголошує: "Час". Ми завжди дивимося на годинник, стежимо за таймером подачі. Потім готові подавати, але доводиться чекати ще 20-25 секунд, тому що люди ніяк не розсядуться.

Я розумію, що це дуже великий стадіон, що люди купили квитки і хочуть сидіти на своїх місцях. Але ми повинні грати без таких пауз. Якщо ми кожен раз будемо когось чекати, то втратимо дуже багато часу.

На жаль, ми нічого не можемо зробити, якщо хтось на трибунах непритомніє, як це сталося сьогодні. Але мова йшла не про це. Ми говорили про тих гучних уболівальників, яких доводиться чекати не лише гравцям, але і тим, хто дивиться матч у себе вдома", – наводить слова Берреттіні Xsport.