Днями Анжела здобула 29-у поспіль перемогу в октагоні, здолавши бразилійку Деніз Гомес. Однак Хілл не перша відома представниця своєї родини. Американська зірка UFC поза спортом активно цікавиться темою прибульців, розповідає The Sun.

Дідусь та бабуся Анжели – Барні та Бетті – жили спокійно, поки відпустка на Ніагарському водоспаді в 1961 році не перевернула їхнє існування з ніг на голову. Ці люди стверджують, що по дорозі додому в Нью-Гемпширі їх викрали інопланетяни.

Родичі Хілл запевняють, що бачили літаючу тарілку, що ширяла над дорогою. Прибульці начебто загіпнотизували подружню пару. Барні та Бетті прокинулися через три години. Пізніше вони сказали психіатру, що інопланетяни забрали їх на НЛО, де по черзі спроваджували в кімнату для обстеження. Прибульці зняли з людей одяг і взяли зразки волосся, шкіри та нігтів. Вони також ставили зонди в голови, руки, ноги та хребет землян.

Після того, як Барні та Бетті розказали пресі про свої випробування, це стало однією з найвідоміших історій про викрадення в США. Розповідь екранізували в 1966 році під назвою "Перервана подорож", а у 1975 році за цим сюжетом зняли фільм "Інцидент з НЛО". Роль Барні виконав Ерл Джонс, який озвучив Дарта Вейдера у "Зоряних війнах".

Анжела Хілл поділилася історією своєї родини з BBC: "Для нас це завжди було фактом. Моїх дідуся і бабусю викрали прибульці. Згодом їм почали снитися жахіття".