Жахливий інцидент стався у Мехіко. Бенджамін в той час перебував у пляжному ресторані. Невідомий чоловік підійшов до 23-річного спортсмена, який був до нього спиною, та напав з мачете з невідомої причини. Хамонду проломили череп, а його товариші отримали переломи руки та плечової кістки, повідомляє Marca.

Регбіста доставили гвинтокрилом до лікарні, але життя Бенджаміна не вдалося врятувати. Нападника одразу затримали, а поліція розпочала розслідування вбивства. Ним виявився 21-річний чоловік Мартінес Флорес. Lavoz повідомляє, що зловмисник мав психологічні проблеми та вживав токсичні речовини перед нападом.

"Дива не сталося. Зусилля були величезні, як і його сила. Цього не вистачило. Ми безмежно вдячні за всю отриману допомогу, співпрацю, супровід і любов. І ми просимо, щоб ви з розумінням поставилися та поважали біль родини", – написала сім'я загиблого у соцмережах.

Зазначимо, що Хамонд виступав за аргентинський клуб Тала. Команда висловила свою підтримку рідним гравця та вболівальницькій спільноті.