Titan Desert – багатоденні змагання в Марокко, дистанція яких пролягає між горами Атлас і пустелею Сахара. Сопеня – велосипедистка, яка досягла популярності на еротичному сайті Only Fans, а також знімається у порнофільмах, успішно здолала випробування, повідомляє Marca.

Іспанка підкорила 600-кілометрову дистанцію за 43 години, температура під час перегонів сягала позначки 48 градусів. Сесілія зізналася своїм 166 тисячам підписників у Instagram, що не одразу наважилася на цю спортивну авантюру.

"Я боялася вирушати в пустелю, тому що останнім часом я сильно ізолювалася від суспільства через негативні коментарі (соціальні мережі – це дуже ворожий світ). Але мій брат Анхель допоміг мені відчути підтримку та багато любові. Щоразу я дякую йому за всі підбадьорливі слова та вчинки", – сказала Сопеня.

До слова, Сесілія раніше брала участь у Titan Desert. Вперше вона здолала випробування пустелею у 2008 році. Згодом зробила перерву через декрет і роботу вчителькою математики. А зараз іспанка кардинально змінила своє життя, подавшись у порноіндустрію та відновивши заняття велоспортом.