У англійському місті Шеффілд стартував відбір на ЧС зі снукеру. Головний розіграш розпочнеться 15 квітня. Загалом на турнірі змагатимуться 32 спортсмени.

17-річний Юліан Бойко на старті кваліфікації переміг представника Пакистану Мухммада Асіфа з рахунком 10:2. У першій сесії матчу українець навіть виконав сенчурі-брейк – понад 100 очок за один підхід.

"Відчуваю, що зіграв дуже добре. Початок гри був досить нерівним, я не використав кілька можливостей. Але після того, як я вийшов уперед 3:1, це надало мені додаткової впевненості. З того часу відчув, що почав грати досить добре, хоча все ще можу покращувати свій рівень. Я справді у захваті від виходу до наступного раунду і радий, що вдалося здобути переконливу перемогу", – розповів Бойко в коментарі "Суспільне Спорт".

Також стартовий раунд успішно подолав ще один українець – Антон Казаков. Він впевнено розібрався з Мохамедом Ібрагімом з Єгипту (10:6). Вперше в історії України у другому раунді кваліфікації виступатимуть аж двоє наших спортсменів.

Далі Бойко зіграє проти англійця Стюарта Каррінгтона, а ось Антон Казаков позмагається з іншим представником Великої Британії – Марком Джойсом.