Завершився чемпіонат світу з фігурного катання в японському Сайтамі. Українська пара Марії Голубцової та Кирила Бєлоброва вперше взяла участь у змаганнях такого рівня.

Свої виступи українці розпочали з ритмічного танцю, за який отримали від суддів оцінку 63.94 бала. Таким чином Голубцова і Бєлобров посіли 19-те місце, що дозволило їм кваліфікуватись до фінальної частини змагань.

За підсумками довільного танцю українську пару оцінили в 98.44 бала. Загальний результат фігуристів на чемпіонаті світу склав 162.38 бала. Для Голубцової та Бєлоброва така оцінка стала рекордною в сезоні, проте не дозволила дуету піднятись у загальному рейтингу. Свій дебютний виступ на світовій арені вони завершили 19-ми.

Перше місце чемпіонату світу 2023 року з фігурного катання взяв американський дует Медісон Чок та Евана Бейтса (226.01 бала), срібло завоювали італійські фігуристи Шарлен Ґіньяр та Марко Фаббрі (219.85 бала), а третю сходинку змагань посіли представники Канади Пайпер Ґіллес та Поль Пуар'є (217.88 бала).