Зірка бойовиків 90-х, а нині головний інструктор федерації айкідо росії, відкрив у Москві всеросійський центр айкідо, який передусім використовуватиметься для підготовки дітей до служби в армії. Про це повідомляє журналіст Bloody Elbow Карім Зідан.

Основними завданнями центру є "підвищення прикладного характеру айкідо, розвиток різних стилів і напрямків традиційного і сучасного айкідо, підвищення загальної мотивації спортсменів – можливість стати чемпіоном, отримати спортивний розряд, звання, а також підготувати молодь до служби в збройних силах російської федерації". У центрі також планують відкрити спортивно-патріотичний клуб для "підвищення фізичної підготовки" до служби в армії.

Нагадаємо, Стівен Сігал отримав російське громадянство з плеча путіна у 2016 році. Він також був "спеціальним представником" міністерства закордонних справ росії у США. Колишній кумир покоління 90-х наразі активно поширює агресивну російську пропаганду проти України. Раніше 70-річний Сігал знімав фейки на місці трагедії в Оленівці, де росіяни, за попередньою інформацією, підірвали понад 50 українських військовополонених.