У січні цього року зірка UFC Хамзат Чимаєв прибув у відомий таїландський зал Tiger Muay Thai в Пхукеті у компанії низки бійців із сумнозвісного клубу Кадирова Akhmat MMA, повідомляє журналіст Карім Зідан у своєму Twitter.

Разом з ними там тренується й 17-річний син Кадирова. Протягом минулого року в соціальних мережах Алі Кадирова та Хамзата регулярно з'являлися спільні фото з тренувань і спарингів. Серед інших бійців, яких помітили на спільних тренуваннях були екс-чемпіон UFC Петр Ян, Мухаммед Мокаєв, Даррен Тіл та Брендан Логнейн. Син Кадирова не вперше тренується у компанії відомих бійців. У грудні 2022-го він займався в Дубаї з командою Allstar Чимаєва, зокрема з бійцем легкої ваги UFC Гурамом Кутателадзе та екс-чемпіоном промоушену Коді Гарбрандтом.

Додамо, у грудні 2022-го Алі Кадиров дебютував у профі в октагоні батькової ММА-організації Absolute Championship Akhmat (ACA). Низка журналістів та експертів різко розкритикувала поєдинок, назвавши його підставним.

Раніше повідомлялось, що Державному департаменту США відомо про очевидні зв’язки між Кадировим і низкою бійців UFC. Втім наразі просування диктатора й терориста сходить спортсменам з рук.