Нагадаємо, під час новорічної вечірки у Мексиці між президентом UFC та його дружиною Енн виник конфлікт. Жінка дала Вайту ляпаса, а він завдавав удар у відповідь. Після того, як відео зі скандальної вечірки з'явилося в мережі, акції компанії Endeavor Group Holdings, що володіє правами на промоцію UFC, впали майже на 6%.

У коментарі Mmajunkie чоловік заявив: "Якими повинні бути наслідки, скажіть мені? Відсторонити мене на 30 днів? Як це мені зашкодить? Коли ми проходили через ковід, я говорив, що міг би відсидітися осторонь, навіть якщо б це тривало 10 років. Тут практично те ж саме. Моє усунення зашкодить тільки компанії, зашкодить моїм співробітникам, бійцям. Мені воно не зашкодить.

Наступного ранку після того, що сталося я взяв на себе всю відповідальність. Сказав вам, що вчинив неправильно. У нас було багато розмов всередині компанії з главою Endeavor Арі Емануелем, з ESPN. Ніхто не радий тому, що сталося, зокрема я.

От моє покарання: мені доведеться жити з цим, скільки б ще я не прожив, тепер на мені завжди буде цей ярлик. Інша моє покарання полягає в тому, що багато людей, будь то ЗМІ, бійці, друзі, знайомі, які поважали мене, можуть перестати мене поважати".