Етнічний росіянин Ратнер, а нині натуралізований громадянин Німеччини, опублікував відкритий лист, у якому підтримав кандидатуру окупанта Володимира Лісіна на виборах президента ISSF. Про це повідомляє Insige The Games.

30-го листопада у Шарм-Ель-Шейху відбудуться вибори нового голови Міжнародної федерації спортивної стрільби, на яких Володимиру Лісіну протистоятиме Лучано Россі. За підсумками попередньої кампанії італійцю не вистачило всього 4 голосів, щоб перемогти росіянина. Раніше Россі був віце-президентом ISSF між 1998 і 2018 роками. Генсек федерації звинуватив його в тому, що за цей час він не впровадив ніяких нововведень, а також використовує війну в Україні для своєї "особистої вигоди" та "поширення хибних звинувачень" проти Лісіна.

Додамо, Володимир Лісін є власником найбільшого російського металургійного підприємства Новолипецького металургійного комбінату, продукція якого використовується для ведення війни проти України. За даними Forbes, він став найбагатшим бізнесменом країни-окупанта у 2022 році. Раніше президент Федерації стрільби України Олег Волков закликав не допустити переобрання Лісіна на посаду, назвавши його "гаманцем путіна".