У грудні минулого року бразильська "Левиця" достроково поступилася "Венесуельській мегері" та програла свій титул у жіночій найлегшій вазі.

Принципові опонентки розпочали реванш з яскравого побоїща у стійці. У Пеньї двічі підкошувались ноги від потужних ударів Нуньєс, однак американка витримала цю м'ясорубку. У другому раунді Джуліанна тричі звалилась на настил клітки, та Аманда не захотіла її добивати.

В наступній 5-ти хвилинці Нуньєс провела успішний тейкдаун та у партері локтями розбила захист Пеньї – андердог отримала страхітливе розсічення на лобі. Скривавленій жертві лише дивом вдалося протриматись до фінального гонга – вона вирвалась з важеля ліктя та стерпіла ще кілька тейкдаунів. Судді констатували беззаперечну перемогу Аманди (50–45, 50–44, 50–43).

Додамо, що Нуньєс знову стала чемпіонкою у двох вагових категоріях. Після поєдинку Пенья з'явилась на прес-конференції, втім незабаром потрапила до лікарні. Дейна Вайт заявив, що вона збирається скористатися послугами пластичного хірурга, щоб приховати моторошне розсічення на обличчі.