Серія А. Сьомий тур

Аталанта – Дженоа – 5:1

Голи: Ретегі, 24, 50, 74 (п), Едерсон, 60, де Рон, 80 – Екатор, 83

Нагадаємо, кілька днів тому Аталанта розтрощила Шахтар у другому турі Ліги чемпіонів (0:3). Тепер на її шляху стала Дженоа в Серії А. Генуезцям не міг допомогти український півзахисник Руслан Маліновський, який оговтується після жахливої травми, яку отримав два тижні тому.

Аталанта вийшла вперед на екваторі першого тайму. Едерсон в дотик віддав на Ретегі, а Матео впритул розстріляв ворота господарів. Втім, свій гол нападник не святкував, адже свого часу захищав кольори Дженоа.

На перерву команди так і пішли за мінімальної переваги Аталанти. А на старті другого тайму Ретегі довелося знову перепрошувати генуезбких вболівальників. Воротар Дженоа впорався з ударом Едерсона, але Матео вдало зіграв на добиванні та оформив дубль.

Недовзі Едерсон потужним ударом довів рахунок до розгромного, а Ретегі записав у свій актив ще й асист. Наприкінці матчу Вольякко "привіз" пенальті у ворота Дженоа, зігравши ногою в карній зоні. Одинадцятиметровий удар взявся виконувати той-таки Ретегі, і без проблем переграв Голліні. Сьомий гол форварда Аталанти в цьому сезоні Серії А.

А через кілька хвилин капітан бергамасків Мартен де Рон неймовірним дальнім ударом довів рахунок до непристойного – 5:0. Втім, невдаовзі Дженоа таки відквитала один гол.

5:1 – після цієї яскравої перемоги Аталанта має 10 чоок та підіймається на 9-е місце в Серії А. Натомість Дженоа падає у зону вильоту (5 пунктів).