Серія А, 6-й тур

Наполі – Монца – 2:0

Голи: Політано, 22, Кварацхелія, 33

Наполі безперечно був фаворитом цього матчу, тому без проблем обіграв передостанню команду турнірної таблиці Серії А. Відкрити рахунок вдалося на екваторі першого тайму: Політано відправив м'яч у сітку воріт після удару з-за меж штрафного майданчика.

Подвоїти рахунок вдалося через 10 хвилин Кварацхелії, який забив фактично з лінії воріт, коли м'яч відскочив йому прямо в ноги. Монца ж натомість за перший тайм жодного разу не вдарила у площину воріт.

У другому таймі Наполі продовжило пресингувати суперника та створювати свої моменти. Мактоміней пробивав головою після навісу з кутового, але м'яч пролетів повз ворота. На 61-й хвилині і гості змогли організувати перший і єдиний небезпечний момент біля воріт суперника: Мальдіні виконував штрафний удар, але м'яч пройшовся поруч із правою стійкою. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу господарів.

Зазначимо, що неаполітанці йдуть лідером Серії А, маючи в своєму активі 13 очок, у Монци – лише 3 очки, які розташували команду на передостанньому місці.