Серія А, 6-й тур

Дженоа – Ювентус – 0:3

Голи: Влаховіч, 48, 55, Консейсау, 89

Болонья – Аталанта – 1:1

Голи: Кастро, 46 – Самарджич, 90

Ювентус після трьох нічиїх у чемпіонаті Італії нарешті зумів здобути перемогу. Жертвою "Старої синьйори" стала Дженоа. Нагадаємо, що Маліновський отримав жахливу травму у 5-му турі Серії А. В українця діагностували вивих суглоба та перелом малогомілкової кістки. Відомо, що Руслану вже зробили операцію і тепер на нього очікує реабілітація. Тож у цьому поєдинку Маліновський участі не взяв.

У першому таймі глядачі так і не побачили голів, але по перерві Влаховіч оформив дубль. На останніх хвилинах основного часу відрив до розгромного довів Консейсау.

У іншому матчі Аталанта мінімально програла Болоньї. У першому таймі переважала Аталанта, створивши декілька небезпечних моментів. Втім, забити не вдалося.

На старті другого тайму глядачі нарешті побачили перший гол поєдинку: Ндоє віддав пас на Кастро і той з-за меж карного майданчика відправив м'яч у ворота. Згодом Лукумі отримав пряму червону і покинув поле. Спочатку рефері надав Аталанті можливість виконати пенальті, але після перегляду VAR все ж скасував своє рішення. Все ж на останній хвилині основного часу Самарджич, накрутивши декількох суперників, поцілив у ворота.

У підсумку турнірну таблицю Серії А очолив Ювентус – в його активі 12 очок. Аталанта з 7-ма балами розташовується на 9-му місці.