Вчора, 19 вересня, ВВС випустив документальний фільм, де йдеться, що Аль-Фаєд зґвалтував щонайменше п'ятьох жінок, зчинивши десятки інших актів агресії та фізичного насильства. До команди юристів, яка займається справою, звернулося вже 37 людей.

На нещодавній пресконференції виступила одна з імовірних жертв Аль-Фаєда. Дівчина представилася як Наташа і заявила, що стала помічницею бізнесмена у 19 років. Одного разу Аль-Фаєд запросив її до себе додому, щоб "перевірити її роботу". Коли вона зайшла, то побачила, що двері спальні прочинені. Наташа розгледіла там секс-іграшки.

"Я відчула себе скам'янілою. Я сіла на самому кінці дивана, а потім ... Мохаммед Аль-Фаєд, мій бос, людина, на яку я працювала, накинувся на мене. Потім я звільнилася. Він посміявся наді мною. Потім він опанував себе і сказав мені, недвозначно, щоб я нікому ні слова про це не говорила, а якщо скажу, то більше ніколи не працюватиму в Лондоні, і що він знає, де живе моя сім'я. Мені було страшно і погано", – цитує дівчину ESPN.

Нагадаємо, що Аль-Фаєд володів Фулхемом з 1997 до 2013 року. У клубі повідомили, що проводять розслідування, чи ніхто з їхніх працівників не постраждав від екс-президента. Аль-Фаєд помер у 2023-му у віці 94 років.