"Чи існує СК Дніпро-1 як юридична особа? Так, існує. Досі працює генеральний директор, декілька бухгалтерів, відділ кадрів і так далі. Декого з персоналу залишили, оскільки стосовно подальших дій рішення досі не ухвалені й у цьому році ухвалені не будуть.

Думаю, що у березні-квітні 2025 року, якщо знайдемо фінансування та зможемо розрахуватися за борги, які були накопичені за попередні роки функціонування та викликали трансферні бани, то будемо працювати й надалі. Там, до речі, всього 1,5-2 мільйони доларів боргів – це не такі великі гроші для реальних інвесторів, тому здивований, що ніхто з любителів футболу Дніпра не підхопив клуб у скрутні для нього часи. Реально було за 3-4 мільйони доларів отримати клуб, що грає в УПЛ. Зараз уже доведеться починати з Другої ліги.

Знову ж таки, за багатьох футболістів гроші надходять частинами й будуть продовжувати надходити. От, наприклад, за Артема Довбика ми гроші отримали протягом тижня, такі були домовленості, а зараз ще багато трансферів повністю не оплачені, деякі виплати розтягнуті до зими, деякі навіть до весни", – сказав Фрідман у інтервʼю Sport.ua.

Нагадаємо, дніпряни знялися з УПЛ через борги – в елітному дивізіоні України команду замінив Лівий Берег.