Влітку цього року чинний чемпіон світу одружився з аргентинською моделлю, співачкою та акторкою Оріаною Сабатіні. Попри багату творчу зайнятість симпатична брюнетка знайшла собі дивне хобі.

Сабатіні фанатіє від танатопраксії – це процес бальзамування та нанесення макіяжу покійникам, яких готують до поховання.

"Мені завжди була дуже цікава тема смерті. З дитинства це привернуло мою увагу. Мене це завжди захоплювало", – поділилася красуня у подкасті.

Ба більше, Оріана зізналася, що Дибала погоджується супроводжувати її на такі процедури: "Знайомий власник похоронного бюро розмовляв зі мною і сказав: "Привіт, Орі, зараз через пів години прибуде тіло. Ти йдеш? Була 10 година вечора, я вже поїла, мені більше нічого робити. Була гра Бразилії, і ще якоїсь збірної. Пауло збирався дивитися її з моїм татом, а я сказала, що зроблю щось корисне, піду в похоронне бюро".

Її родина була шокованою від планів дівчини, однак Дибала підтримав кохану та погодився піти з нею: "Не хвилюйся, я залишуся там, блукатиму та подивлюся гру".

Варто зазначити, що Пауло настільки захоплюється дружиною, що наніс собі на тіло тату з частиною її обличчя.