Серія А. 3-й тур

Лаціо – Мілан – 2:2

Голи: Кастельянос, 62, Діа, 66 – Павловіч, 8, Леау, 72

Наполі – Парма – 2:1

Голи: Лукаку, 90+2, Ангісса, 90+7 – Бонні, 19

Вилучення: Сузукі, 78

"Россонері" провально розпочали сезон на чолі Пауло Фонсеки й мали шанс здобути першу перемогу у грі з Лаціо, з яким незабаром гратиме Динамо в Лізі Європи. Спочатку все йшло за планом – вже на старті поєдинку Павловіч вивів Мілан вперед.

Міланці повністю переграли суперника у першому таймі, тому в успіх римлян вірилось мало. Однак головний тренер Лаціо у перерві знайшов правильні слова для своїх підопічних, і вони зуміли замахнутися на камбек. Скоротив відставання екс-гравець Жирони Кастельянос, а через 4 хвилин Булає Діа вивів господарів вперед. Щоправда, святкували "орли" недовго.

Через декілька хвилин Мілан зрівняв рахунок. Рафа Леау з'явився на полі з лави запасних і майже першим дотиком відправив м'яч у сітку. У підсумку Мілан втретє поспіль не може здобути перемогу в Серії А і йде на 14-й сходинці, натомість Лаціо посідає 8 місце.

У паралельному матчі Наполі ледь не програв сенсаційній Пармі. Підопічні Конте були за крок до поразки, поки на полі не з'явився новачок команди Ромелу Лукаку. Нападник з близької відстані прошив голкіпера й записав собі в актив дебютний гол. Гол зарядив партенопейців й вони замахнулися на камбек. Ангісса замкнув подачу Нереса й вирвав надзвичайно драматичну перемогу на 90+7 хвилині. Цікаво, що наприкінці другого тайму Парма залишилася у меншості – червону отримав голкіпер Сузукі. Оскільки замін вже не було, на ворота став захисник Дель Прато.