"Стан Барнабаша Варги стабільний! Футболіст наразі перебуває в лікарні у Штутгарті! Ми негайно повідомимо вас, якщо з'являться будь-які новини про його стан", – йдеться у повідомленні федерації на їхній сторінці в X.

"Усіх дуже непокоїв його стан, а також те, що лікарі прибули, скажімо так, трохи пізно. Ймовірно, вони не усвідомлювали, що це є небезпечною ситуацією.

На щастя, тепер ми можемо сказати, що життю Варги нічого не загрожує. Ймовірно, найближчим часом його прооперують, оскільки у нього перелом вилиці. Найголовніше, що він здоровий. Звичайно, якщо ми пройдемо далі, він вже не зможе допомогти команді", – наводить слова наставника збірної Угорщини Марко Россі Goal.

Нагадаємо, на 71-й хвилині матчу з Шотландією форвард угорців 29-річний Варга отримав жахливу травму. Він головою зіткнувся з плечем шотландського воротаря Ангуса Ганна. Угорець впав на газон та втратив свідомість – його забрали з поля на ношах. Через цей інцидент до основного часу додали 10 хвилин. На 90+10 гол Чобота приніс угорцям перемогу і теоретичні шанси вийти у плей-офф з третього місця.