"Ми дуже розчаровані. У першому таймі класно грали, стартові 45 хвилин були під нашим контролем. Створили трішки моментів, але забили лише один гол.

Готувалися до всього, ніколи не недооцінюємо наших суперників. Знаємо, наскільки якісні футболісти у збірної України, як вони переживають за футбол та як важко проти них грати. Перші 35 хвилин для нас були класними, треба було забивати. Але у другому таймі це була дуже важка гра для нас, ми втратили контроль над нею та програли.

Були впевненими і перед матчем проти Бельгії. Але Україна – інша команда, інша система та атака. Ми були готові, добре грали з м'ячем, але в другому таймі щось втратили.

Другий гол – просто прекрасний перший дотик нападника. Не знав навіть, чи м'яч пролітає повз ліву або праву ногу – настільки класний був дотик від Яремчука.

Шанси на вихід уплей-офф? Буде важко. Ви бачите, що на цьому Євро всі команди можуть виграти в будь-якому матчі. Але ми дуже досвідчені, нам потрібно просто відновитися після цього матчу та підійти в гарному стані до збірної Румунії", – цитує Дубравку Суспільне Спорт.