Збірна Сербії виступила з ультиматумом, в якому погрожує знятися з турніру. Все через вболівальників Хорватії та Албанії, які під час очного матчу скандували на трибунах "Вбий серба!". Про це повідомляє Dailymail.

"Те, що сталося, є скандалом. Ми будемо просити УЄФА про санкції, навіть ціною відмови від продовження змагань. Ми проситимемо УЄФА покарати федерації обох команд. Ми не хочемо брати участь в цьому, але якщо УЄФА їх не покарає, ми подумаємо, як бути далі.

Нас карали за випадки, коли наші вболівальники поводилися набагато краще. Одного фаната оштрафували за расистські образи, і ми не хочемо, щоб це приписували іншим. Ми, серби, джентльмени, у нас відкрите серце, тому я закликаю вболівальників залишатися джентльменами", – заявив генеральний секретар Футбольної асоціації Сербії Йован Сурбатовіч.

Нагадаємо, після першого туру Євро-2024 Сербія йде на останній сходинці у турнірній таблиці групи С – у стартовому матчі команда Драгана Стойковіча мінімально поступилась Англії (0:1). Свій наступник поєдинок серби проведуть вже сьогодні, 20 червня, проти Словенії.