"Дуже багато. Я одразу створив групу. Одразу запитав, кого додавати, що це не група про "як справи?", а одразу все по справі. Я говорю, що треба закупити, якій бригаді, хто скільки дає.

Одразу ж Зінченко, Миколенко, Вася Кравець. Вася – це взагалі окрема історія. Ми з ним були вже на валізах, хотіли їхати. Залишилися, бо почали спілкуватися з військовими, вони сказали, що ми тут більше користі принесемо тим, що робимо, аніж якщо приїдемо.

Пластун, Шахов, учора зателефонував Чигринський. Треба відкрити список, щоб нікого не забути. Ярмоленко також, він повністю по Чернігову своїми силами. Щоб ніхто не образився, скажу, що там усі, хто грає у Європі. Вони всі приєдналися.

Усик мені подзвонив. Сказав: "У мене дві бригади, їх треба вдягнути. На тебе покладаюся, з тебе вся логістика, з мене фінанси". Дуже багато людей, від яких я в житті не очікував. Дзвонять мені, мабуть, довіряють. Ми точково допомагаємо, передаємо хлопцям до рук. Я від усього цього без розуму, у захваті", – сказав Зозуля в ефірі Денисов Time.