"Під час фінальної стадії Євро почалися дива та й годі. Команду до турніру готував Юрій Мороз. Тиждень вони готувалися. А напередодні першого матчу проти Сербії (0:1) в табір збірної приїхав Унаї Мельгоса.

Хто не знає, Унаї Мельгоса – це головний тренер збірної України U-21 і куратор напряму молодіжних збірних. Глобально кажучи, це Унаї ухвалював рішення стосовно призначення головних тренерів збірних U-17, U-19. Тобто Унаї – бос.

Вже наприкінці першого тайму матчу України U-17 проти Сербії U-17 Мельгоса, головний тренер збірної України U-21, сидів на лаві запасних нашої команди. Він вже керував, у перерві мав слово в роздягальні. Потім Унаї фактично став керувати тренувальним процесом: ігрові, тактичні вправи проводив Унаї Мельгоса.

Фактично на матч проти збірної Чехії (1:3), провалений матч, збірну України U-17 готував головний тренер збірної України U-21. Юрій Мороз за цим спостерігав з бровки поля", – розповів журналіст в ефірі Вацко Live.

Нагадаємо, збірна України на юнацькому чемпіонаті Європи-2024 у своїй групі з Кіпром, Чехією та Сербією фінішувала третьою і не вийшла у плей-офф турніру.