Як повідомляє італійське видання Il Mattino, ісландського форварда, який став п'ятим бомбардиром Серії А нинішнього сезону, звинувачують у зґвалтуванні.

ГЖертвою можливого злочину є громадянка Ісландії. Злочин, за її словами, було скоєно влітку 2023 року в одному з нічних клубів Рейк'явіка.удмундссона звинуватили в сексуальному насильстві ще минулого року. Після цього 26-річного гравця відсторонили від виступів за збірну Ісландії.

Втім, тоді справу закрили, завдяки чому Альберт зміг провести два матчі за національну команду в березні цього року – у плей-офф відбору на Євро-2024 проти Ізраїлю та України.

Однак ймовірна жертва подала апеляцію, яка була успішною, і справу відкрили заново.

Тепер футболіст дасть свідчення в суді восени. Його звинувачують за статтею 194 кримінального кодексу Ісландії – вона передбачає тюремне ув'язнення на строк від 1 року до 16 років.

Нагадаємо, у березні Гудмундссон забив гол у ворота збірної України, який було визнано найкращим у плей-офф відбору до Євро-2024. Втім, команда Реброва перемогла у тому матчі (2:1) та залишила Ісландію без чемпіонату Європи.