За інформацією саудівського журналіста Альхаза Мутаба, у послугах португальського нападника зацікавлений німецький Байєр. Бачити Роналду в клубі хоче особисто головний тренер команди Хабі Алонсо, який виступав із Кріштіану у мадридському Реалі.

Стурбований майбутнім виступом Байєра у Лізі чемпіонів, він усвідомив необхідність посилення складу досвідченим гравцем з великим досвідом виступів у найпрестижнішому турнірі. І хоча Кріштіану вже 39 років, Алонсо вірить, що португалець зберіг необхідні кондиції навіть за специфічних умов чемпіонату Саудівської Аравії.

Кріштіану Роналду грає за Аль-Наср із січня минулого року, коли пішов із Манчестер Юнайтед після скандалу з критикою на адресу клубу. Його контракт діє до червня 2025 року. Ринкова вартість футболіста складає 15 млн євро.

Байєр у нинішньому сезоні вперше в історії виграв чемпіонат Німеччини, став фіналістом Ліги Європи та зіграє у вирішальному матчі Кубка Німеччини.

Також команда під керівництвом Хабі Алонсо оформила рекордну серію без поразок в історії європейського футболу – 51 матч.