Серія А. 38-й тур

Кальярі – Фіорентина – 2:3

Голи: Дейола, 64, Мутандва, 85 – Бонавентура, 39, Гонсалес, 89, Артур Мело, 90+13 (пен.)

В останньому турі Кальярі не мав жодних турнірних завдань. Команда йде в нижній частині турнірної таблиці і не претендує на щось серйозне. Проте гра проти Фіорентини мала надзвичайно велику вагу – останній матч у клубному футболі проводив легендарний італійський наставник Клаудіо Раньєрі.

Футболісти старались не підвести свого тренера і ледь не вирвали перемогу в фіналіста Ліги Конференцій. "Червоно-сині" були близькі до камбеку, відігравши два голи після пропущеного від Бонавентури. Спочатку відзначився Дейола, а на останніх хвилинах божевільний гол забив Мутандва, закрутивши м'яч під стійку. Втім гості відповіли вже через 4 хвилини м'ячем Гонсалеса. Фіорентина не здалась і забила втретє – на 90+13 Артур Мело реалізував пенальті й ще більше засмутив вболівальників на трибунах.

Найепічнішим моментом гри було прощання фанатів з Раньєрі. Вони розгорнули банер зі словами: "Вічна вдячність великій людині. Дякую, Містер". Клаудіо не стримав сліз і захоплено спостерігав, як весь стадіон, футболісти та навіть арбітр бурхливими аплодисментами віддавали останню честь легендарному тренеру.