Перша ліга. Група Чемпіонська. 8 тур.

Інгульець – Агробізнес – 3:0

Голи: Сад, 7, Сітало, 64, П'ятов, 69.

Господарі зі старту матчу заволоділи ініціативою та забили швидкий гол. Сталося це на 7 хвилині, коли Валерій Сад наважився на удар з-за меж штрафного майданчика та влучив у верхній кут воріт Поповича. Після чого Інгулець продовжив володіти ініціативою, яку втілив у ще два голи в середині другого тайму. Спочатку Сітало реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером суперників, а потім П'ятов ударом з меж штрафного довів рахунок до розгромного.

Таким чином, команда Владислава Лупашка набрала 61 очко та очолила турнірну таблицю. Стільки ж балів у Карпат, які мають матч у запасі. Завтра львів'яни зіграють із ФСК Маріуполь. Втім, обидва лідера – Карпати та Інгулець вже забезпечили собі достроковий вихід в УПЛ. Тому подальше їхнє протистояння має суто принциповий характер.

Інгулець, який представляє смт Петрове Кіровоградської області повертається в еліту після всього лише річної відсутності. Це буде четвертий сезон для команди в УПЛ: раніше клуб грав в еліті з 2020 до 2023 року.

У 2019 році клуб став першим в історії українського футболу, який вийшов у фінал Кубка України з другого за рангом дивізіону.