"Нам треба просто визначити правила гри. Ми проводимо чемпіонат тільки з погодження найвищої влади в країні, тому що ми отримуємо на це дозвіл, і нам треба знати, на яких правилах ми його проводимо, щоб у нас не було таких ситуацій.

Тому що, наприклад, у суботу в нас найближча гра чемпіонату, до нас поїде команда суперника з Чернігова, і, вибачте, якщо на вокзалі всю їхню команду зберуть і запакують, повезуть у ТЦК, або, наприклад, ми завтра поїдемо на виїзд, нас знімуть десь з поїзда – а це цілком можливо. Що буде завтра? Що буде з командами Другої, Першої ліги?

В Україні зараз бронювання мають 5 команд Вищої ліги, навіть не вся УПЛ. Що робити далі? Це йде зрив чемпіонату, я вже не кажу про якісь спортивні результати. Тобто, клуб просто попросив допомоги ПФЛ, УАФ, щоб вони розповіли, як вони це бачать. Вчора була офіційна реакція УАФ. Як на мене, це просто ганьба, тому що це просто відписка. Двома словами це можна позначити так, що порятунок потопельників – справа рук самих потопельників. Тобто, що хочете, те й робіть, це не наша проблема.

Ми хочемо, щоб цей прецедент був вирішений не тільки щодо нашого клубу й нашого гравця, а щодо всього українського футболу, тому що завтра цей прецедент повториться, я в цьому впевнений", – сказав Циткін у коментарі Суспільне Ужгород.