Фахівець порівняв стиль гри українського нападника з діями зіркового форварда Манчестер Сіті Ерлінга Холанда. Однак зазначає, що до обох потрібний правильний тренерський підхід.

"Можу сказати, що він один із наших легіонерів, який дійсно яскраво зайшов і стабільно грає. Так, траплялися матчі, що Артема закривали і його не було видно, але загалом він виправдовує надії. Добре, що він потрапив у ту команду, де не було високих початкових завдань, що призвело до відсутності тиску на нього.

Довбик схожий з Холандом із Манчестер Сіті за фактурою і манерою гри. Але їх потрібно правильно використовувати. До Артема знайшли правильний підхід, грають на нього, і він відпрацьовує і відповідає голами. Футболісти теж відчувають упевненість, якщо на них грають. Цей дебютний сезон йому йде в залік – це 100%", – поділився Бабич в коментарі Українському футболу.

До слова, вже сьогодні, 4 травня, Артем Довбик разом з Жироною боротиметься за путівку до Ліги Чемпіонів у дербі проти Барселони. Початок матчу о 19:30.