У цей день Валенсія у рамках 34-го туру Ла Ліги прийматиме Алавес. За даними клубних лікарів, українець абсолютно точно не зможе допомогти команді у двох квітневих поєдинках – з Бетісом (20 квітня) та Барселоною (29 квітня). Раніше очікувалося, що він встигне відновитися до гри з Бетісом, але ці надії не виправдалися, інформує Radio Marca.

Яремчук не грає з кінця березня, після того, як отримав травму відразу після повернення зі збірної України, на початку матчу 30-го туру чемпіонату Іспанії з Мальоркою. Обстеження показало ушкодження підколінного сухожилля. Спочатку прогнозувалося, що він пропустить два-три тижні, але в результаті відновлення трохи затяглося.

Цього сезону український форвард провів 25 матчів за Валенсію у всіх турнірах, забив 4 голи. Спочатку йому не вдавалося проявити себе належним чином, але згодом зміг вписатися в систему Валенсії.

Є відомості, що клуб розглядає різні варіанти продовження стосунків із нападником. Контракт Яремчука належить бельгійському Брюгге, який не має наміру повертати його з оренди, але хотів би продати.