28-річний півзахисник не виходив на поле ще з березня 2023 року через травму паху. Влітку він стане вільним агентом і, найімовірніше, шукатиме новий клуб. Попри це Деле Аллі поставив перед собою амбітну мету.

"Усі проблеми пов'язані з травмою, я сподіваюся їх подолати. Я бачу світло в кінці тунелю. Мені довелося бути терплячим. Це був довгий шлях, з багатьма злетами та падіннями, але він допоміг мені ще більше вирости як гравцю та особистості. Потрібно скерувати увесь біль в правильний бік. Травма може допомогти мені вирости, коли я повернуся на поле.

Я знаю свій рівень і те, чого можу досягти. Я знаю, наскільки хорошим я можу бути, коли моя голова чиста, і я добре почуваюся. Звичайно, я засмучений через травму, але з нетерпінням чекаю на можливість повернутися на поле. Мені важко дивитися футбол.

У мене на телефоні стоїть щоденне нагадування на 11-ту годину ранку: "Чемпіонат світу-2026". Це моя мета. Я знаю, люди скажуть, мовляв, він не грав рік часу. Але мені байдуже, я знаю свій рівень. Виступити на чемпіонаті світу – моя єдина мета. Я думаю лише про те, щоб залікувати травму та бути в найкращих кондиціях до осені", – цитує Аллі Goal.com.