Відомий гравець з АПЛ і футболіст національної збірної, ім'я якого не розголошують, впродовж 8 місяців мав роман з гламурною моделлю. Про це повідомляє Mirror.

З коханкою футболіст познайомився в Instagram. Усе могло б залишитися у таємниці, якби модель не захотіла, аби чоловік пішов із сім'ї. Коли він відмовився, старша на 10 років коханка розповіла усе дружині гравця. Остання забажала доказів, тоді модель порадила їй переглянути записи з камер на вхідних дверях їхнього будинку.

"Футболіст помітив цю дівчину в соціальних мережах і засяяв. Він почав писати їй повідомлення, запрошувати її на невинні рандеву. Але це переросло в роман, який тривав вісім місяців. Зрештою між ними виникла гаряча суперечка, бо він дав купу обіцянок, яких не зміг виконати. Вона зв’язалася з його дружиною, та попросила докази їхніх стосунків, тому що гравець одразу все заперечив.

Коханка відповіла кількома смс, але вбивчий удар був, коли вона сказала дружині переглянути запис зі дзвінка-камери у дверях. Коли про інтрижку стало відомо, гравець був у люті", – розповіло джерело.