Фахівець спростував усі чутки про відхід з команди та оголосив, що не збирається очолювати інший клуб, однак має тісні зв'язки з Баварією та Ліверпулем.

"У мене була хороша зустріч з Баєром і я повідомив їм, що залишаюся і продовжую працювати в клубі. Після багатьох розмов про своє майбутнє я використав міжнародну перерву, щоб подумати і прийняти рішення. Це місце для мене.

Моя робота в Баєрі не закінчилася. Я хочу допомогти клубу, допомогти гравцям розвиватися, керівництво чудове… тут все фантастично. Я ще молодий тренер, але думаю, що це найкраще рішення для мого майбутнього. Я не поспішав і впевнений у цьому.

Я вдячний «Баєру» та правлінню, гравцям, уболівальникам… Я відчуваю, що це найкращий спосіб продовжувати разом. Я також повідомив гравців, це правда. Мій дедлайн був цього тижня, це питання поваги. Тепер все зрозуміло.

Я не буду коментувати чутки про Ліверпуль чи Баварію. Це великі клуби, і я маю тісні зв’язки з ними, але я перебуваю там, де хочу бути. Зараз не час вирішувати своє майбутнє, я хочу розвиватися в Баєрі"