Спаринг також відвідали президент команди Геннадій Буткевич та інший український боксер Даніель Лапін. Нагадаємо, що саме в Іспанії Усик проходить підготовку до бою з Тайсоном Ф’юрі, який заплановано на 17 лютого.

"З’явилася вільна хвилинка, приїхав підтримати хлопців. Зранку зробив всі свої справи, всі свої тренування, тому приїхав подивитися гру. Для мене це ковточок нового повітря, тому що я знаходжуся в закритому колі – четвертий місяць в тренувальному таборі. Так що це вау.

Провітрився, проїхався, побачив хлопців, нові обличчя. Поспілкуємося трошки. Все чудово. А потім назад в табір.

Я трошки запізнився – приїхав наприкінці першого тайму. У другій половині гри хлопці підтиснули та забили гол. Трошки не вистачило для ще одного забитого м’яча. Чудова гра, чудова практика для того, щоб вони не розслаблялися.

Чи мотивував я команду? Та ні. Це все хлопці. Вони всі круті, всі молодці. Вони знають, що їм треба це. Йдемо до великих перемог, до чемпіонства в УПЛ. Обов’язково хочеться вийти в єврокубки та боротися за європейські титули.

Це реально та можливо. Хтось скаже: "Та куди вам". Мені теж так багато років казали, але той, хто йде, подужає дорогу.

Я виконаю свою роботу, яка мене чекає, і приїду до тренувального табору. Трошки відпочину, подивлюся, як моє тіло реагуватиме на інші завдання та іншу роботу, і продовжу вже в зграї. Чи можна очікувати мого дебюту в УПЛ вже цього сезону? Дай боже. Дай боже, щоб так сталося", – сказав Усик YouTube-каналу Полісся.