Трагічну звістку повідомив офіційний сайт бразильської конфедерації футболу. "Із глибоким смутком повідомляємо вам про смерть нашого вічного чотириразового чемпіона світу Маріо Хорхе Лобо Загалло. Відданого батька, люблячого дідуся, турботливого тестя, вірного друга, професіонала й чудової людини.

Великий кумир, патріот своєї країни, який залишив нам у спадок великі досягнення. CBF і бразильський футбол оплакують смерть однієї з його найбільших легенд, Маріо Загалло. CBF висловлює свою солідарність з його сім'єю та вболівальниками в цей час скорботи з приводу відходу футбольного кумира нашої країни", – ідеться в повідомленні.

Зауважимо, що екс-футболіст помер у віці 92-х років. Загалло виступав на позиції флангового нападника за Америку, Ботафоґу, Фламенгу та збірну Бразилії. Як гравець він двічі став чемпіоном світу, по 2 рази вигравав турнір Ріо – Сан-Паулу та чемпіонат штату Ріо-де-Жанейро разом з Ботафоґу.

Також він тренував збірні Бразилії, Кувейту, ОАЕ та Саудівської Аравії, а також ряд бразильських клубів. У 1970 році виграв чемпіонат світу як тренер збірної Бразилії у віці 38 років, а у 1994-му – як координатор збірної та асистент головного тренера. Загалло був єдиним, хто 4 рази вигравав чемпіонат світу, та першим, хто став чемпіоном як гравець та як тренер.