47-річний фахівець допомагатиме Мирону Маркевичу в організації гри Карпат в обороні. Про це повідомляє офіційний сайт "левів".

Подробиці контракту між Володимиром Єзерським і клубом наразі не розголошуються. 29-го грудня він покинув тренерський штаб Руслана Ротаня в Олександрії. Там він також відповідав за підготовку захисників.

"Я дуже щасливий, адже повертаюся до рідного Львова. Це мій дім, це місто, з яким у мене пов'язано багато спогадів. У Карпати мене запросив Мирон Маркевич. Багато років тому саме цей тренер дав мені дорогу у великий футбол. Тепер ми знову працюватимемо разом.

Мені добре відомі вимоги Мирона Богдановича, адже колись я був його підопічним, а пізніше асистував йому. Знаю, який футбол йому імпонує і розумію, чого він хоче. Думаю, багато часу на інтеграцію мені не знадобиться. Я бачив кілька матчів Карпат у цьому сезоні. А зараз переконався, що ми маємо всі умови для того, щоб збудувати у Львові солідну команду. Поки триває процес становлення, команда формується – попереду багато роботи", – прокоментував своє призначення Єзерський.

Нагадаємо, у сезоні 2014/2015 Володимир Єзерський працював в тренерському штабі Мирона Маркевича у Дніпрі, який вийшов до фіналу Ліги Європи.

Карпати пішли на зимову паузу у статусі лідерів групи А Першої ліги, набравши 45 очок з 54 можливих.