Кохана воротаря Ньюкасла Лоріса Каріуса народила донечку Арію наприкінці серпня. Дівчина дуже швидко відновила форму після пологів та вже потішила своїх шанувальників знімками ідеальної фігури.

Чорний топ та велосипедки такого ж кольору підкреслюють вигини тіла та апетитні форми. Ефектна блондинка якраз повернулася з тренування. Чимало підписників поспішили залишити коментарі під світлинами, у яких захоплюються Ділеттою: "Найкрасивіша", "Виглядаєш ідеально після вагітності", "Закохуюся все більше", "Яка чудова кицюня" тощо.

Нагадаємо, Лоріс та Ділетта зустрічаються з 2022 року. Дівчина висвітлює Серію А на популярному стрімінговому сервісі DAZN та має понад 8,9 мільйона прихильників у Instagram. У минулому сезоні ЛЧ Леотта палко вболівала за Баварію та навіть пообіцяла вийти голою на Камп Ноу, якби каталонці обіграли баварців в гостях з різницею в 3 голи. Зрештою, цього так і не сталося – "кулес" програли з рахунком 0:2 та вилетіли ще у груповому етапі.

Щодо Каріуса, то найвідомішим епізодом в його кар'єрі залишається київський фінал Ліги чемпіонів сезону 2017/18 між Ліверпулем та Реалом (1:3), коли його помилки дозволили мадридцям завоювати трофей.