Берлінський клуб поступився в гостях Фортуні з мінімальним рахунком (0:1). Попри поразку Герти, завдяки цьому матчу клуб увійде в історію якщо не світового футболу, то принаймні німецького.

Адже за "Альте Даме" зіграли одночасно три рідних брати Дардай, а їхній батько Паль керував командою з тренерського містка. Наставник берлінців випустив в стартовому складі одного з синів – Мартона.

На 30-й хвилині матчу Мартен Вінклер зазнав травми, тож його замінив 17-річний форвард Паль Дардай-молодший – він дебютував за клуб. А під завісу гри на поле замість Паскаля Клеменса вийшов третій представник династії – Бенс Дардай.

Цікаво, що Паль-старший також свого часу виступав за Герту. Усі його сини народились в Берліні та робили там перші кроки у футболі. Тренера можна запідозрити в упередженості до власних дітей, однак "Альте Даме" насправді переживає не найкращі часи.

За підсумками минулого сезону Герта вилетіла з першої Бундесліги, посівши останню сходинку в турнірній таблиці. Перед новою кампанією дворазовий чемпіон Німеччини попрощався з низкою гравців, які не виправдали очікувань та знизив фінансові витрати. Підсилення берлінці шукали в молодіжній структурі – так до них приєдналися молодші Дардаї.