– Дмитре, на жаль, ти пропускаєш сьогоднішній матч через перебір жовтих карток, але в тебе був досвід гри з іспанцями у групі, тоді ти відіграв 63 хвилини. Чим запам'яталася ця команда, які її найсильніші та найнебезпечніші сторони?

– Дуже прикро, що сьогодні пропускаю гру, досі корю себе за те, що не можу допомогти своїй команді. Пам’ятаю першу гру, хоча й матч був у інших складах. Вважаю, що в обох команд був стиль, який нав’язують головні тренери – такий комбінаційний футбол.

У першій грі ми ні в чому не поступалися, а навпаки були ближчими до перемоги. Іспанці показали хороший пресинг та атакувальний футбол, але сподіваюся, що сьогодні фортуна буде на нашому боці й ми зможемо здобути перемогу.

– Розкажи про налаштування в команді, який настрій всередині?

– Дуже хороший настрій. Перемога над французами додала нам впевненості. Головне, щоб не було самовпевненості. Тренер попередив нас, що ця гра буде ще складнішою.

Суперник дійсно досить високого рівня. Тому, тільки якщо ми наступимо собі на горло, то зможемо здобути перемогу сьогодні, – сказав Криськів у коментарі Суспільне Спорт.