"Щоб зростати, ми маємо долати бар'єри. Одним із них є 52 очки, які команда ніколи не набирала в елітному дивізіоні. Сподіваюсь, ми досягнемо і цього, і сьомого місця. Я засмучений, у нас немає приводів для святкувань. Ми повинні добре підготуватися до майбутньої гри, щоб фінішувати якнайкраще.

Мені зовсім не сподобався той футбол, який ми продемонстрували у матчі з Бетісом. Ми виглядали погано як з м'ячем, так і без нього. Я розчарований грою, але зараз є почуття, що попереду на нас чекає фінал. Ми заслужили на право мріяти, адже команда віддає задля результату всі сили. Гравці фізично втомились, але мені подобається наш запал", – наводить слова Мічела Marca.

Нагадаємо, Жирона поступилась Бетісу (1:2) у 37-му турі іспанської Прімери та погіршила шанси потрапити до єврокубків. Віктор Циганков провів на полі повний поєдинок, проте результативними діями не відзначався. За цей матч статистичний портал SofaScore оцінив українця у 6.6 бала.

Остання для підопічних Мічела гра сезону відбудеться 4 червня о 19:30. Осасуна (50 очок) та Жирона (49 очок) влаштують битву за Лігу конференцій. Також команді Циганкова треба розраховувати, що Атлетік (50 очок) втратить очки у грі з мадридським Реалом.