Габонський форвард приєднався до Челсі на початку нинішнього сезону. "Пенсіонери" купили його у Барселони за 12 мільйонів євро. Лондонський клуб проводить доволі непереконливу кампанію та втратив шанси завоювати бодай якийсь трофей. Проте один з гравців "синіх" точно зможе похизуватись золотою медаллю.

Річ у тому, що П'єр-Емерік розпочав сезон 2022/23 у складі Барселони. Габонець був у заявці "блаугранас" на трьох стартових поєдинках Прімери, у яких зіграв лише 8 хвилин. Нещодавно каталонці достроково оформили 27 чемпіонство іспанського чемпіонату, а Барселона включила Обамеянга до тріумфального складу.

Цікаво, що окрім нападника серед футболістів Челсі також можуть отримати золоті медалі Михайло Мудрик та Енцо Фернандес – вони також починали сезон у Шахтарі та Бенфіці відповідно, а їхні клуби є потенційними переможцями внутрішніх чемпіонатів.

До слова, у Челсі Обамеянг не може похизуватись яскравими результатами: габонець відіграв за "пенсіонерів" 15 поєдинків, у яких зміг відзначитись лише один раз.