"Вдесятьох грати проти дванадцяти на полі – це важко. Суддя додав 7 хвилин до другого тайму. Гол нам забили на одинадцятій хвилині додаткового часу. Переграли на десять із половиною хвилин другий тайм. Ось вам і відповідь на запитання, чому наша команда програла 1:2. Звичайно, їхній гравець майстерно виконав штрафний, ніхто не сперечається. Але у цьому випадку судді не дали нам зіграти, другий тайм – особливо.

Після нашого вилучення я крикнув із трибуни тренеру Карпат Андрію Тлумаку, що вони приїхали сюди зі своїми суддями. Більше нічого не можу сказати.

Я вже багато років думав, чи продовжувати за таких умов? Чи можливо цю систему колись зламати? Ми чекаємо, що цю систему зламають, що наведуть нормальний лад у нашому футболі. Але, на жаль, поки що це лише мрії. Мої, нашого футбольного клубу, наших уболівальників та людей, які поділяють наші погляди", – розповів президент офіційному Youtube-каналу ФК Оболонь.

Нагадаємо, попри поразку, Оболонь очолює турнірну таблицю Чемпіонської групи Першої ліги, маючи 21 бал. Карпати ж посідають 3 місце з 16-ма очками в активі.