"У нинішньому сезоні в нас у складі Шахтаря вже були важкі матчі – Ліга чемпіонів, Ліга Європи. Але за національну збірну я на такому рівні ще не грав. Лише в товариських поєдинках, та й то два роки тому. За цей час багато що змінилося – і тренер, і сама команда. Та і я змінився. Тому це новий виклик.

Настрій у нас позитивний, готуємося до матчу. Атмосфера просто супер. Я радий бачити всіх своїх партнерів. Для мене Руслан Ротань – добре знайомий наставник по молодіжній команді. Його тренерський стиль не змінився, хоча в молодіжці трохи інший графік тренувань. Це перший збір національної команди під керівництвом Руслана Петровича, і він хоче донести до всіх гравців свої ідеї, тому приділяє багато уваги тактиці. Але самі тренування такі ж, як і в молодіжній збірній.

Щодо збірної Англії, то в них дуже сильний склад, великий вибір виконавців. На мою думку, не має великого значення, хто в них буде грати. Там кожен може вийти на поле і не випаде з команди. Ми не розраховуємо на втому англійців після матчу з Італією. Маємо підготуватися на всі сто відсотків до цього дуже важливого і важкого протистояння", – цитує Судакова сайт УАФ.

Нагадаємо, вже сьогодні, 23-го березня, "синьо-жовті" проведуть товариський матч з Брентфордом. 26-го числа того ж місяця наша національна команда стартуватиме у відборі на Євро-2024 поєдинком проти збірної Англії.