Форвард "синіх" незадоволений рішенням Дешама призначити капітаном збірної Франції менш досвідченого Мбаппе, повідомляє L’Equipe.

Останнім часом команда зазнала втрат: Льоріс та Варан оголосили про завершення кар'єри, а повернення на поле Погба ускляднюється через травму. Ці фактори негативно позначилися на настрої гравця, а рішення Демаша лише підлило масла у вогонь.

Саме тому лідер команди Антуан Грізманн розмірковує щодо свого майбутнього. Можливо березневі матчі стануть для нього останніми за національну команду.

Головний тренер розповів і про заміну Льоріса: позицію займе Меньян. Але Дешам наголосив, що ієрархія може змінитися під час літніх матчів.

"Відповім частково. Позиція номер 1 дістається Меньяну. Ієрархія важлива. Але я також обговорюватиму це з іншими. Для цих зустрічей буде своя ієрархія, але вона також може бути іншою для наступних матчів у червні. Міжнародний досвід може бути додатковою перевагою для запасних голкіперів", – цитує Дешама L'Equipe.

Зазначимо, Антуан Грізманн приєднався до збірної Франції у 2014 році. В його активі 117 матчі, 42 голи та 28 результативних передач.