Обраниця нападника Барселони і збірної Польщі Анна Лєвандовскі опублікувала в Instagram спільне фото з Антонеллою Рокуццо – дружиною аргентинської суперзірки ПСЖ Ліонеля Мессі.

Красуні привітно усміхаються на камеру – вочевидь, вони разом відвідали показ лакшері-бренду Louis Vuitton під час мегаподії у світі моди Paris Fashion Week. Анна обрала для світського виходу короткий топ, який підкреслює її тендітну талію, Антонелла ж з'явилася на публіці у відвертій чорній міні-сукні.

Рокуццо також поширила допис Лєвандовскі – жінки обмінялися доброзичливими смайлами та сердечками. Обраниці футболістів не вперше спільно проводять дозвілля – восени вони потрапили в об'єктиви папараці під час того ж таки Тижня моди у столиці Франції.

Поведінка Антонелли і Анни виглядає контрастно на фоні стосунків їхніх чоловіків, між якими тліє давній конфлікт. Зокрема, на Мундіалі в Катарі форварди змусили згадати світ про негаразди між ними. Під час матчу Польща – Аргентина (0:2) на груповому етапі ЧС Лєвандовскі під кінець зустрічі сфолив на Мессі і спробував перепросити його. Однак аргентинець показово проігнорував жест поляка. Подейкують, Мессі досі не пробачив Роберту різких висловлювань після своєї перемоги на "Золотому м'ячі-2021".