"Коломойський розуміється на футболі. Він часто до нас (у Дніпро – ред. "Спорт 24") не приїжджав, але був у курсі всіх справ у команді. Я досі не розумію, чому він закрив проект Дніпро. У цьому не було сенсу.

Чи заборгував він мені гроші? Звичайно. Він усім заборгував, хто тоді грав у Дніпрі. Адже ми майже рік не отримували зарплату. Але я це вже забув і не розраховую щось отримати. У будь-якому випадку, я йому вдячний за те, що він мене запросив і я мав можливість пробитись з Дніпром до фіналу Ліги Європи. Для мене це – найголовніше.

Скільки мені винен Коломойський? Більше мільйона, але справа не в грошах. Я чудово розумію, що я їх не отримаю. Та й бог із ними. Головне, що я отримав насолоду від футболу.

Чи не подавав до суду через заборгованість? Мені присудили певну суму, яку Дніпро має віддати. Але зараз є інша команда – СК Дніпро-1. Шкода, що Дніпра немає. Мабуть, Коломойський має відношення до "спортклубівців". Але це вже не ті суми, що були раніше", – сказав Мирон Маркевич в інтерв'ю FanDay.

Нагадаємо, Мирон Богданович очолював Дніпро з 2014-го по 2016 роки. Він також був головним тренером харківського Металіста протягом 2005-2014 років.