Нагадаємо, нещодавно Роман Зозуля, який виступає за команду Райо Махадаонда у третьому дивізіоні Іспанії, став жертвою образ від місцевих фанатів. За підтримку української армії та фотографії на фоні портрету Степана Бандери його назвали нацистом. Під час одного з матчів вони скандували "путін переможе", "ми за путіна".

Футболіст резюмував у пості в Instagram: "Коли я переїхав до Іспанії, деякі "ліві" двіжі іспанських клубів вирішили, що я "фашист" і "нацист" через те, що підтримую добровольчі батальйони, які захищають Україну. А ще за фото на фоні портрета Степана Бандери та фото з передової, куди я їздив, щоб провідати наших героїв.

Після повномасштабного вторгнення і усіх звірств, які вчинили росіянці на нашій землі мені здавалось, що завіса впала і кожному тепер зрозуміло, що раша – це країна-терорист. Але виявилося, що вузьколобих ще багато".

Олександр Усик підтримав Зозулю коментарем: "Романе, не бери до голови дурного, а до серця важкого. Ти вірний син України, Батько та чоловік. Ти вірний друг".