"Я божеволію від цього чемпіонату світу, я дивлюся всі матчі, читаю всі новини... Я хочу, щоб аргентинці отримали третю зірку на футболку, тому що вони на це заслуговують. Вони віддадуть усі свої сили заради Аргентини, і, я сподіваюся, зможуть перемогти.

Я переконаний у тому, що мій тато пишається тим, як вони захищають кольори збірної, їхнім бажанням битися за Аргентину. Я впевнений, що він пишається ними там, на небесах.

Настав час насолодитися грою Мессі, так само як ми насолоджувалися грою мого старого. Грою Мессі потрібно насолоджуватися. Я не люблю їх порівнювати, тому що для цього немає підстав. Якщо ми здобудемо перемогу, то їхні історії будуть схожі. Мені дуже подобається фотографія, яка гуляє мережею, де мій тато і Мессі обіймаються. Я буду дуже радий, якщо Мессі виграє чемпіонат світу. Я його шанувальник номер один і буду завжди любити його", – цитує Дієго Марадону-молодшого Marca.

Нагадаємо, фінал Мундіалю в Катарі між збірними Аргентини та Франції відбудеться вже завтра, 18-го грудня. Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом.