Під час однієї з прес-конференцій на Мундіалі у Катарі топ-нападник закликав журналістів більше не запитувати його чи колег по збірній про конфлікт із Манчестер Юнайтед.

"Якби мені довелося щось доводити у свої 37 років і вісім місяців, я б турбувався про це. Після того, що я вже зробив і виграв у своїй кар'єрі, це було б для мене несподіванкою. Звичайно, з року в рік я повинен демонструвати, хто я. Для мене таймінг – це все. Легко писати про мене правду чи брехню, але мені не потрібно думати про інших.

Я впевнений, що все це не вплине на те, чого хоче збірна. Всі гравці та персонал знають, хто я. Вони знають мене з 11 років, тому на них не впливатиме те, що люди говорять або пишуть про мене.

Ви, журналісти, занадто багато помиляєтеся. Наприклад, ситуація з Фернандешем. Бруну прибув пізно, тому що його літак затримався, і я запитав його, чи він добирався на човні. Це був жарт, з якого розвели проблему.Те ж саме було і з Жоау Канселу на тренуванні. Він був трохи засмучений після жорсткого відбору Фелікса, я схопив його за шию, підтягнув і сказав: "Ходімо, чоловіче". Але атмосфера в складі чудова, проблем немає. У нас є одна мета – виграти цей турнір.

Ставте запитання про чемпіонат світу. Справа Роналду закрита. Постійна писанина про Кріштіану дратує", – цитує суперзірку The Sun.

Перший поєдинок на ЧС-2022 Португалія проведе 24 листопада проти Гани. Також її суперниками у квартеті є Уругвай і Південна Корея.