Компанія Qatar Sports Investments (QSI) придбала 21,67% акцій португальського клубу, щоб зробити команду провідною у чемпіонаті країни, повідомляє Sport.es. Саме ця організація володіє ПСЖ.

Ультрас Браги не надто зраділи таким новинам. Вони вивісили банер з надписом "Рабовласникам із Катару тут не раді" під час матчу ЛЄ проти Уніона Сент-Жилуаз, який завершився бойовою нічиєю – 3:3.

"Ми не є у полоні ілюзій через багатомільйонні інвестиції та обіцяні титули. Добре знаємо цю фальшиву риторику, знаємо, як усе скінчилося в таких клубах, як Алавес, Белененсеш, Лейрія. Якщо нас не тішило перебування серед акціонерів представників Olivedesportos, то ми з великою підозрою спостерігаємо і за QSI, чиї покровителі явно замішані в скоєнні огидних злочинів. Як приклад – тисячі смертей поневолених робітників, які працювали на будівництві споруд для ЧС-2022.

Ми досі не знаємо, які справжні наміри QSI, але ми точно знаємо, що ними рухає не пристрасть до нашого клубу, і тому ми будемо пильними до їхніх кроків. Нам залишається чекати на відповідь: чи в обмін на "передбачуване" підвищення конкурентоспроможності члени Браги приймуть гроші, заплямовані кров'ю невинних? Сподіваємося скоро отримати відповідь на це запитання. А наша відповідь була дана абсолютно недвозначно", – зазначили ультрас у своїй заяві.